0224 - 227793        s.visser@careforwomen.nl

La Donna Dag

  La Donna Dag Schagen

Sinds 2011 organiseer ik jaarlijks de La Donna Dag Schagen. Dit is een verwendag voor vrouwen met kanker (of die recent kanker hebben doorgemaakt). Op deze dag krijgen zij een gratis verwenbehandeling: een behandeling bij een schoonheidsspecialiste of verschillende soorten massages en er is een nagelstyliste. Verder ontbreekt het niet aan lekkere hapjes, drankjes, gezelligheid en aandacht.

Vrouwen met kanker ondergaan zoveel nare behandelingen en er is veel aandacht voor de kanker in het lichaam en de behandeling ervan. Natuurlijk noodzakelijk, maar wij willen op deze dag alleen maar lieve aandacht besteden aan de vrouw. Dus daarom lekker verwennen! We zien ook dat de vrouwen onderling steun aan elkaar ervaren. Prachtig om te zien en mee te maken.

De Schager ondernemers zorgen ervoor dat wij heerlijke hapjes en drankjes kunnen serveren.

Dit jaar zou de La Donna Dag plaatsvinden op maandag 18 mei 2020. Locatie: Natural BeautyZone op de Rensgars 7 in Schagen. Helaas hebben wij de dag moeten annuleren i.v.m. de corona maatregelen. In het najaar hopen wij een nieuwe datum te plannen. Alle dames die zich al aangemeld hadden voor 18 mei blijven staan op de lijst en hoeven zich voor een nieuwe datum niet opnieuw aan te melden.

We hopen jullie te ontmoeten en verwennen in het najaar!